FAQ

FAQ

 Antwoorden op veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

PYg boards

Bekijk voor meer informatie over AEMICS PYg boards de volgende pagina: www.aemics.nl/pyg-boards
Met de PYg boards heeft AEMICS de visie om een platform te ontwikkelen dat gebruikt kan worden voor veel verschillende toepassingen.

Het PYg platform bevat alle bouwblokken om jouw applicatie te kunnen realiseren. Dit houdt in dat vele hardware en software onderdelen beschikbaar zijn. Hierdoor kan er gefocust worden op jouw applicatie en heb je geen gedoe met low level drivers of met het aan elkaar knopen van kitjes.

AEMICS heeft jarenlange ervaring heeft met de ontwikkeling en productie van elektronica. Daarom kunnen wij jou helpen om jouw applicatie klaar te maken voor productie door een applicatie specifieke Printed Circuit Assembly te ontwerpen en te testen.

Omdat jouw applicatie wordt geschreven in MicroPython is het makkelijk te porten naar andere controllers. Wij zorgen dat de interfaces en features van jouw applicatie beschikbaar blijven. Dit maakt het PYg platform zeer Future Proof.

Onvoldoende engineering resources? Problemen tijdens het programmeren? Is jouw applicatie klaar voor de markt? Wij bieden graag hulp met het bouwen, reviewen en testen van jouw applicatie.

Met het PYg platform streven wij ernaar dat de PYg boards te gebruiken zijn in een industriële omgeving.

Webshop

Neem zo snel mogelijk contact met ons op via order@aemics.nl. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.