VACATURES

Bij AEMICS zijn we altijd opzoek naar nieuw talent. Zowel voor onze engineering activiteit als voor onze productie afdeling. Daarnaast hebben we stageplekken voor WO, HBO, en ROC studenten. Op dit moment hebben we de volgende vacatures:

Embedded system engineer

Als Embedded system engineer werk je aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische producten. Het kan hierbij gaan om complexe analytische systemen, maar ook om kleine slimme wireless oplossingen. Altijd met als doel de klant de beste oplossing te geven. Je kijkt daarom niet alleen naar de juiste combinatie van hardware en software, maar ook naar de applicatie van de klant. De integratie in het product van de klant is van groot belang. Daarvoor kijk je over de grenzen van je eigen vakgebied om de juiste keuzes te kunnen maken.

Wij zoeken embedded system engineers die over de grenzen van hun eigen vakgebied kunnen kijken. Je bent in staat om je te verdiepen in applicatie van de klant om de juiste keuzes te kunnen maken. Je kunt goed bepalen welke functies in hardware op te lossen zijn en welke in software. Je kijkt niet alleen naar bestaande technologieën en methoden, maar je bent elke dag vernieuwend bezig. Je bent gewend om niet twee keer het wiel uit te vinden, dus kijk je ook naar open source oplossingen of naar bestaande embedded hardware.

Interesse? hier vind je de complete vacacture tekst in PDF. Direct solliciteren kan ook, stuur je CV naar jobs@aemics.nl en vertel ons wat je motiveert om als embedded system engineer bij AEMICS aan de slag te gaan.

 Software engineer

Als Software engineer werk je aan ons eigen ERP systeem. Ons ERP systeem omvat alle automatisering binnen AEMICS. Van orderverwerking tot en met het vastleggen van productie stappen op serienummer. Continu worden nieuwe functies gerealiseerd om onze klanten van meer en betere informatie te voorzien en om een hogere productie efficiëntie te realiseren. Per dag worden ongeveer 1000 nieuwe data regels in de database geschreven. Door verdere automatisering kunnen we daarom onze productie processen en kwaliteitsverbeteringen steeds beter in kaart brengen.

Wij zoeken software engineers die over de grenzen van hun eigen vakgebied kunnen kijken. Je bent in staat om je te verdiepen in de ontwikkel- en productieprocessen van AEMICS om de flexibiliteit, openheid en efficiency van AEMICS te verbeteren. Je kijkt niet alleen naar bestaande technologieën en methoden, maar je bent elke dag vernieuwend bezig. Je bent gewend om niet twee keer het wiel uit te vinden, dus kijk je ook naar open source oplossingen.

Interesse? hier vind je de complete vacacture tekst in PDF. Direct solliciteren kan ook, stuur je CV naar jobs@aemics.nl en vertel ons wat je motiveert om als software engineer bij AEMICS aan de slag te gaan.

Hardware engineer (Elektronica)

Als Hardware engineer werk je aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische producten. Het kan hierbij gaan om complexe analytische systemen, maar ook om kleine slimme wireless oplossingen. Altijd met als doel de klant de beste oplossing te geven. Je kijkt daarom niet alleen naar de juiste hardware, maar ook naar de applicatie van de klant. Je werkt samen met software designers om tot de beste combinatie van hardware en software te komen. De integratie in het product van de klant is van groot belang. Daarvoor kijk je over de grenzen van je eigen vakgebied om de juiste keuzes te kunnen maken.

Wij zoeken hardware engineers die over de grenzen van hun eigen vakgebied kunnen kijken. Je bent in staat om je te verdiepen in applicatie van de klant om de juiste keuzes te kunnen maken. Je kunt goed bepalen welke functies in hardware op te lossen zijn en welke in software. Je kijkt niet alleen naar bestaande technologieën en methoden, maar je bent elke dag vernieuwend bezig. Je bent gewend om niet twee keer het wiel uit te vinden, dus kijk je ook naar bestaande hardware oplossingen.

Interesse? hier vind je de complete vacacture tekst in PDF. Direct solliciteren kan ook, stuur je CV naar jobs@aemics.nl en vertel ons wat je motiveert om als hardware engineer bij AEMICS aan de slag te gaan.