afstuderen en stage

Afstuderen en Stage bij AEMICS

Als MBO, HBO of WO student kun je afstuderen of stage lopen bij AEMICS in Oldenzaal. We zoeken studenten met een technische opleiding in de ICT, Product ontwerp, Mechatronica, Informatica of Elektronica. Bij AEMICS zorgen we voor een uitdagende en leerzame opdracht. We delen graag onze kennis en energie en verwachten dat ook van jou! We hebben opdrachten beschikbaar, maar in overleg kunnen we ook kijken wat het beste bij jou past.

afstuderen en stage bij AEMICS HBO/WO

Als HBO of WO student kun je afstuderen of stage lopen bij AEMICS in Oldenzaal. We zoeken studenten met een technische opleiding in de ICT, Product ontwerp, Mechatronica, Informatica of Elektronica. Bij AEMICS zorgen we voor een uitdagende en leerzame opdracht. We delen graag onze kennis en energie en verwachten dat ook van jou! We hebben opdrachten beschikbaar, maar in overleg kunnen we ook kijken wat het beste bij jou past. 

Als je bij AEMICS afstudeert of een stageopdracht doet, kun je het volgende verwachten:

♦ Uitdagende opdracht passend bij jou en je opleiding.
♦ Goede inhoudelijke begeleiding.
♦ We maken je deel-van-het-geheel met een werkplek tussen collega’s.
♦ Flexibiliteit, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.
♦ Stage vergoeding.
♦ Deelname aan Innovatiehub Oldenzaal

AEMICS is onderdeel van de Innovatiehub Oldenzaal. Dat is een samenwerking van 5 bedrijven ( AEMICS, Contict, Denko ICT, Rabobank en Rosen Europe). Tijdens je periode bij AEMICS leer je ook de andere bedrijven kennen en de studenten die daar een opdracht doen. Twee wekelijks is er een ontwikkelmiddag met een masterclass programma en gezellige activiteiten. Een unieke mogelijkheid om je kennis en netwerk te vergroten. Voor meer informatie kijk op innovatiehuboldenzaal.nl.

We hebben altijd opdrachten op de plank liggen. Hieronder vind je de actuele opdrachten. Staat je droomopdracht er niet bij? Geen paniek! We hebben nog veel meer ideeën en plannen waar jij je mee bezig kunt houden. Kom eens bij AEMICS op bezoek om kennis te maken, dan vertellen we meer over ons werk en krijg je een rondleiding op de ontwikkelafdeling en op de productieafdeling. Daarna kijken we samen waar je interesses liggen, om zo tot een passende opdracht te komen.

Interesse voor een opdracht? Met ons kom je in contact via jobs@aemics.nl, Tom vertelt je graag meer over de opdrachten en mogelijkheden, hij is te vinden via tom@aemics.nl en Berlinda vertelt je graag meer over de AEMICS en wat we voor studenten kunnen betekenen, haar kun je bereiken via berlinda@aemics.nl. Telefonisch zijn we te vinden via 0880 236 427.

OPDRACHTEN HBO/WO

Stage en eindstage bij AEMICS MBO

Als MBO student kun je stage lopen of je eindstage doen bij AEMICS in Oldenzaal. We zoeken studenten met opleiding Technicus engineering, bij voorkeur mechatronica of elektrotechniek.

Stage bij AEMICS

Het hele schooljaar zijn er stageplaatsen voor alle leerjaren. Je leert bij AEMICS alles wat er bij de productie van elektronica komt kijken. Het machinaal assembleren van printplaten. Handmatig leren solderen van componenten. De voorbereiding van de productie en hoe de verschillende machines geprogrammeerd moeten worden. Controleren van de print platen, testen en programmeren. Ook leer je hoe producten worden samengesteld en wat er logistiek allemaal bij komt kijken.

Eindstage bij AEMICS

In je laatste jaar kun je bij AEMICS een eindstage doen. Je leert alles over elektronica productie en je krijgt een eigen project. Dit kan bijvoorbeeld het optimaliseren van een productieproces zijn of het ontwerpen van een geautomatiseerde tester die gebruikt gaat worden in de productie van AEMICS. Het project wordt zoveel mogelijk passend gemaakt op je kennisniveau en je interesses.

Interesse voor een stage of eindstage? Met ons kom je in contact via jobs@aemics.nl, Tom vertelt je graag meer over de mogelijkheden, hij is te vinden via tom@aemics.nl en Berlinda vertelt je graag meer over de AEMICS en wat we voor studenten kunnen betekenen, haar kun je bereiken via berlinda@aemics.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar via 0880 236 427.