vacatures

VACATURES

Wil je graag werken in een multidisciplinair team? Wij zijn voor zowel onze R&D als productie afdeling altijd op zoek naar nieuw talenten die buiten het kader kunnen denken. Wil jij samen met ons werken aan klant plezier door te werken aan innovatieve producten? Op deze pagina vind je onze openstaande vacatures.

Ervaren SMT machine operator (32-40 uur)

Voor onze elektronica productie afdeling zijn we op zoek naar een ervaren SMT operator

Ervaren SMT machine operator (32-40 uur)

Op onze productie afdeling assembleren we verschillende hoogwaardige printplaten en modules. We maken zowel prototypen als series. Voor de SMT lijn zoeken we een ervaren machine operator.

Wat ga je doen?
Als SMT machine operator ben je samen met een collega verantwoordelijk voor de SMT productie lijn (van screenprinter t/m AOI). Je doet de werkvoorbereiding en zorgt voor een optimale productie. Het takenpakket bestaat uit:

  • Werkvoorbereiding machine assemblage
  • SMT lijn bedienen en onderhouden
  • Optimalisatie doorvoeren in de machinelijn
  • Kwaliteitsbewaking

Wie zoeken wij?
Wij zoeken mensen met ervaring in de SMT elektronica productie, bij voorkeur met de SMT machines van DEK, Mycronic en VI. Je hebt een afgeronde MBO opleiding in de techniek op niveau 4.

Wat bieden wij?
Een leuke werkplek waar aan hoogstaande elektronica wordt gewerkt. Een enthousiast team om in te werken. Uiteraard bieden we een volledig arbeidsvoorwaardenpakket en salaris dat passend is bij je opleiding en ervaring.

Solliciteren?
Met ons kom je in contact via jobs@aemics.nl, Mark vertelt je graag meer over de functie, hij is te vinden via mark@aemics.nl en Berlinda vertelt je meer over de procedure, haar kun je bereiken via berlinda@aemics.nl. Telefonisch zijn we te vinden via 0880 236 427.

Engineer afdeling ontwikkeling (32-40 uur)

Heb jij kennis van: mechanica, elektronica, software low level, software application, product design,
cloud en data, product owner, of DevOps.? Wij zijn op zoek naar een engineer voor onze afdeling ontwikkeling.

Engineers afdeling ontwikkeling (32-40 uur)

Ben jij op zoek naar een dynamische functie in één van deze vakgebieden of in een overlappende combinatie? Wij zijn op zoek naar technische mensen die in ons team willen komen werken, om samen innovatieve oplossingen voor onze klanten te ontwikkelen.

Wij zijn AEMICS, het ontwikkelen en produceren van elektronica op klantspecificatie is onze business. We doen dit in Oldenzaal of thuis. Als open organisatie met een flexibele instelling streven we een hoge kwaliteit van onze producten na. Met de meest geschikte technologie om het probleem op te lossen, werken wij bij AEMICS aan klantplezier. Wij zoeken daarom steeds weer naar innovaties in werkwijze en techniek. Ben jij ook gefascineerd van deze uitdagingen?

 

Graag komen we met je in gesprek om te zien waar jouw kennis, ervaring en drijfveer past in ons team van engineers. Uiteraard vertellen we je ook graag over AEMICS en hebben we het over arbeidsvoorwaarden.

Met ons kom je in contact via jobs@aemics.nl, Tom vertelt je graag meer over de functie, hij is te vinden via tom@aemics.nl en Berlinda vertelt je meer over de procedure, haar kun je bereiken via berlinda@aemics.nl. Telefonisch zijn we te vinden via 0880 236 427.

Embedded software engineer (32-40 uur)

Wil je graag werken in een multidisciplinair R&D team? Wij zijn op zoek naar een Embedded software engineer.

Embedded software engineers (32-40 uur)

Wil jij samen met ons werken aan klantplezier door het ontwikkelen van innovatieve producten?  Wil jij werken in een multidisciplinair scrum team? Wij zijn op zoek naar embedded software engineers die klantgericht en innovatief denken

Als embedded software engineer werk je bij AEMICS aan de ontwikkeling van nieuwe elektronische producten, help je technische oplossingen te bedenken voor onze klanten. Je ontwerpt, implementeert, test
en rolt applicaties uit, alles op basis van ons DevOps platform. Het kan hierbij gaan om complexe analytische systemen, maar ook om kleine slimme wireless oplossingen. Altijd met als doel onze klant de
beste oplossing te geven. Je kijkt daarom niet alleen naar de juiste combinatie van hardware en software, maar ook naar de integratie in het product van de klant.

Jouw rol:
Je vertaalt de requirements van de klant naar de best mogelijke oplossing.
Je ontwerpt, test en implementeert embedded software.
Je bent verantwoordelijk voor de producten die je maakt.
Je bent deel van een scrum team met meerdere disciplines, samen bedenk en realiseer je nieuwe elektronische producten.

Wie zoeken wij:
Wij zoeken embedded software engineers die creativiteit inzetten om resultaat te bereiken, mensen die energie krijgen van klanten en een klantgerichte mindset hebben. Beschik jij over analytisch vermogen en heb je een WO opleiding afgerond of op gelijk niveau werkervaring opgedaan? Heb je kennis en ervaring met programmeertalen, bij voorkeur C en/of Python? Weet je veel van computersysteemarchitecturen? Misschien kun je ook schema’s lezen of zou je dit willen leren? Werk je ook met andere apparatuur dan met je toetsenbord? Dan zoeken we jou!

Waarom werken bij AEMICS?
AEMICS biedt een prettig werksfeer in kleine teams met enthousiaste collega's. Flexibiliteit staat bij ons voorop, dus ook voor jou, flexibele werktijden en thuiswerken worden gestimuleerd. Uiteraard hebben we
een volledig arbeidsvoorwaardenpakket en een salaris dat passend is bij je opleiding en ervaring.

Met ons kom je in contact via jobs@aemics.nl, Tom vertelt je graag meer over de functie, hij is te vinden via tom@aemics.nl en Berlinda vertelt je meer over de procedure, haar kun je bereiken via berlinda@aemics.nl. Telefonisch zijn we te vinden via 0880 236 427.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures? klik dan hier!